O mama isi cunoaste cel mai bine copilul

| | Modificat: 2011-11-16 14:58:54

imunogripMama stie exact pana unde tin toate sfaturile date copilului: pana la coltul strazii.

Pentru ca odata iesit din raza de observatie, caciula dispare ca prin minune de pe cap, geaca se deschide intr-o miime de secunda, apa rece ca gheata devine o atractie deosebita, alergatul si transpiratul par a fi chestiuni de onoare, si tot asa.

Credem insa ca nici nu ar trebui sa fie altfel. Pentru ca, in adancul sufletului, nimeni nu si-ar dori un copil care sa nu faca nici macar o boacana! Ce ar mai fi e povestit?

Si cum o mama stie pur si simplu ce e mai bine pentru copilul ei, isi ia toate masurile de precautie sa-i intareasca micutului sistemul imunitar, in mod natural.

Cu totii stim ca e mai bine sa previi decat sa tratezi.

Astfel, este de preferat sa ajutam organismul sa reziste invadatorilor: bacterii, virusuri, paraziti. Prin cresterea rezistentei organismului si stimularea in mod natural a sistemului imunitar, incidenta racelilor scade si durata perioadei de convalescenta poate fi redusa.

Gama de produse Imunogrip ofera produse destinate celor mici: Imunogrip Junior sirop si Imunorezistan Junior, acestea fiind recomandate a se adminstra copiilor de la varsta de 1 an precum si Imunogrip pentru adulti (solutie si comprimate).

Sunt produse 100% naturale, non invazive care iti ofera tie si copilului tau protectie antigripala, reduc numarul si durata infectiilor respiratorii. Sunt produse bine tolerate de organism si usor de administrat.

Ofera copilului tau protectia de care are nevoie, chiar si atunci cand nu esti langa el.

Imunogrip Junior si Imunorezistan Junior sunt produse recomandate de Societatea Romana de Pediatrie.

Aceste produse sunt suplimente alimentare si se elibereaza in farmacii fara prescriptie medicala.

Mai multe detalii gasiti pe www.ozonenatural.ro.

Taguri

Articole de la parteneri

Silueta perfecta 1  controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Silueta perfecta 1 controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Ajuta la scaderea poftei de mancare, menținerea senzației de sațietate, fara reacții adverse.

Regaseste starea de calm in situații de stres.

Regaseste starea de calm in situații de stres.

Ulei Distonoplant de la Fares, formula complexa din 9 uleiuri esențiale obținute din plante medicinale, favorizeaza instalarea starii de relaxare fara a produce somnolența.

Ceaiul natural cu efect antistres.

Ceaiul natural cu efect antistres.

Ceaiul Distonoplant reduce starile de agitație si iritabilitate. Imbunatațeste starea emoționala si ajuta la menținerea starii de bine.

Citeste si despre