Echilibrul si protectia naturala a florei intestinale

/ / Modificat: 2012-10-26
Echilibrul si protectia naturala a florei intestinale

Cand este vorba de copii, nutritia este unul dintre subiectele abordate cu cea mai mare seriozitate de catre mamici. Recent, cu totii am auzit despre rolul esential pe care il joaca probioticele pentru dezvoltarea bebelusului si mai tarziu a scolarului. Ca mama, poti juca un rol important in sanatatea si buna dezvoltare a copilului tau.

Unul dintre cele mai apreciate si mai bine documentate stiintific probiotice la nivel mondial este Protectis, produs de compania BioGaia AB Suedia – lider modial in productia de probiotice.

Protectis Tablete masticabile

Stiati ca un sistem imunitar puternic depinde in proportie de 80% de sanatatea aparatului digestiv?

De aceea, dobandirea si protejarea echilibrului florei intestinale influenteaza in mod direct buna dezvoltare a copilului tau, inca din primul an de viata, dar si sanatatea intregii familii.

Se spune ca sanatatea e mai buna decat toate!... insa un organism sanatos se mentine cu eforturi sustinute. Copiii sunt cei mai expusi factorilor nocivi ce le pot afecta sanatatea, de aceea scutul de aparare al organismului acestora necesita intarire zilnica. Probioticele Protectis mentin echilibrul florei intestinale a organismului, care are o contributie esentiala in intarirea imunitatii acestuia si, evident, in mentinerea sanatatii.

 protectis picaturi

Numai 1 tableta Protectis Tablete masticabile pe zi este solutia naturala, sigura si eficienta pentru echilibrul intestinal si intarirea imunitatii copilului tau, dar si a intregii familii.

Fiecare tableta masticabila Protectis contine 100 milioane de Lactobacillus Reuteri si are gust placut de lamaie si capsuni.

Afla mai multe de protectis.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Colici bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre