Tricicleta dezvolta echilibrul si coordonarea copilului

YVOLUTION, trotineta numarul 1 in SUA

YVOLUTION pregateste copiii, dar si parintii, pentru distractia si provocarea mersului independent. Cu YVOLUTION, copiii isi imbunatatesc echilibrul, coordonarea, abilitatile motorii si increderea in sine. Toate produsele YVOLUTION au darul de a tine copiii departe de ecranul televizorului si al calculatorului, angajandu-i  intr-un joc activ in aer liber, oferindu-le oportunitatea de a-si dezvolta echilibrul si abilitatile de coordonare.

Yvolution-advertorial

Studiile efectuate la Universitatea din Stellenbosch din Africa de Sud au aratat ca micutii care au folosit YVOLUTION pe o perioada de 2 saptamani au inregistrat imbunatatiri cu pana la 700% in unele cazuri, in diverse teste de echilibru si coordonare. Nu este de mirare asadar ca, de-a lungul timpului, YVOLUTION a obtinut numeroase premii in industria de jucarii devenind in timp brandul favorit al Statelor Unite ale Americii.

Intra in cursa pentru castigarea trotinetei  YVOLUTION, participa la concurs!

Pentru mai multe detalii, viziteaza Facebook YBIKE-Romania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul