Cursurile de inot pentru bebelusi si copii - o experienta unica pentru micuti

/ / Modificat: 2015-10-06
Cursurile de inot pentru bebelusi si copii - o experienta unica pentru micuti

AcvaticBebeClub – locul preferat al bebelusilor

Cresterea unui copil este cea mai importanta sarcina din viata unui adult, de aceea o crestere „inteligenta” prin alegerea celor mai bune variante este necesara pentru a oferi copilului un start pozitiv in viata.

Plasarea noului nascut in mediul acvatic, asigura continuitatea dezvoltarii intrauterine, accelerand astfel dinamica evolutiei bio-psiho-somatice prin autonomia deplasarilor. 

Mediul acvatic are un efect relaxant pentru copii, in acelasi timp reprezentand un izvor de informatie ce stimuleaza copilul nu numai din punct de vedere psihomotric, cat si social si afectiv.

Educatieacvatica1

Un loc unic pentru cei mici axat pe siguranta si sanatate

ACVATIC BEBE CLUB, un club nou cu perspective moderne, focusat pe nevoile celor mici, isi ia angajamentul de a aduce increderea, respectul de sine si siguranta pentru fiecare copil, atat prin programele de educatie acvatica individuale, cat si prin workshopurile creative si intensive alese cu atentie si realizate in parteneriat cu colaboratorii nostri. 

Situat la doar 5 minute de Piata Unirii, clubul beneficiaza de o locatie centrala ce asigura locuri de parcare si terasa pentru clientii sai (pe site-ul nostru www.acvaticbebeclub.ro, la rubrica Contact veti gasi o harta care sa va faciliteze localizarea clubului nostru). 

La nivel national, suntem singurul club de profil unde dezinfectia apei se face printr-un sistem mixt de ozon si raze UV cu efect direct asupra calitatii si puritatii apei, care este astfel lipsita de mirosul de clor, iar sistemul automat de dezumidificare asigura o reglare automata in orice moment a umiditatii si temperaturii apei si aerului astfel incat microclimatul interior sa fie prielnic si confortabil celui mic.

Educatieacvatica2

Dedicatie si pasiune 

Instructorii nostri, prin pregatirea lor profesionala, dar si prin calitatile personale, sunt capabili sa realizeze in fiecare lectie un mediu de invatare distractiv, in care copiii sa raspunda provocarilor intr-un mod pozitiv si sa dobandeasca competente rapid si precis, datorita programului individual instructor-copil. De asemenea este incurajata intrarea in apa a parintilor cu cei mici, fapt ce consolideaza relatia parinte-copil-instructor,  pasi care ajuta la independenta celui mic.

O sedinta demonstrativa gratuita 

AcvaticBebeClub ofera o sedinta demonstrativa gratuita cu instructor individual pentru orice copil cu varsta intre 4 si 36 de luni, in cadrul careia cei mici au posibilitatea sa experiementeze prin jocuri amuzante si muzica bucuria deplasarilor independente in mediul acvatic, iar parintii isi vor putea gasi raspunsuri la toate intrebarile legate de aceasta activitate complexa si beneficiile aferente ei. 

Pentru mai multe detalii legate de avizele medicale necesare, programari si disponibilitate, ne puteti contacta prin intermediul site-ului www.acvaticbebeclub.ro, folosind formularul de contact sau la numarul de telefon  031.43.82.882.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre