Ce inseamna siguranta copilului tau?

Un raport* recent al Comisiei europene arata ca Romania se afla pe locul 3 in Europa la numarul de accidente casnice: in tara noastra, se pierd zilnic doua vieti in accidente in interiorul locuintei.

Pentru orice familie, siguranta copiilor trebuie sa fie pe primul loc. Si cum paza buna trece primejdia rea, este important sa facem alegeri care sa reduca, pe termen lung, riscul de accidentare.

De ce este sticla importanta pentru siguranta si protectia copiilor?

Nu doar pentru ca, in cazul spargerii, exista riscul de ranire in cioburi, dar si pentru ca exista riscul de cadere atunci cand se sparge o fereastra sau chiar usa balconului sau a terasei. Pentru siguranta, alegeti sticla laminata care ofera protectie impotriva ranirii, caderii, vandalismului si a efractiei, deoarece, in cazul spargerii, fragmentele de sticla (cioburile) raman lipite de filmul de laminare. La fel, sunt retinute corpurile care au determinat spargerea geamului.

Sticla laminata SGG STADIP imbina confortul si siguranta

SGG_Laminate_(accidente)

Alegeti informat si optati pentru siguranta si protectie cu sticla laminata SGG STADIP®. Astfel, puteti reduce semnificativ riscul de accidentare si proteja bunul cel mai de pret al vietii: copiii.

Descopera sticla laminata SGG STADIP® pe www.sticlasigura.ro.

*childsafetyeurope.org/publications/info/child-safety-report-cards-europe-summary-2012.pdf

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul