Stelatopia, gama de ingrijire pentru pielea atopica a bebelusului sau copilului

/ / Modificat: 2020-01-29
Stelatopia, gama de ingrijire pentru pielea atopica a bebelusului sau copilului

Dermatita atopica este o problema care afecteaza 1 din 5 copii, uneori chiar de la o varsta mica. Aceasta este usor de identificat - se prezinta printr-o piele extrem de uscata si alterneaza intre perioade cu puseuri de eczema, eruptii rosii si perioade cu o stare normala a pielii.

Disconfortul resimtit de copil este unul destul de mare: pielea sa devine iritata, cu mancarimi si se dezvolta nevoia constanta de a se scarpina.

Pentru a aborda aceste probleme si a lasa pielea copilului sanatoasa, catifelata si confortabila, Mustela a dezvoltat alaturi de medici pediatri si dermatologi gama de produse Stelatopia.

Ingrijire si curatare cu Stelatopia

Gama Stelatopia cuprinde produsele necesare pentru curatarea si ingrijirea pielii cu tendinta atopica a celui mic. Acestea au o toleranta cutanata ridicata si sunt concepute pentru a fi utilizate inca de la nastere.

 Cu scopul de a calma mancarimile si de a reduce intensitatea si frecventa uscaciunii severe a pielii, produsele Stelatopia sunt totodata benefice si pentru a imbunatati somnul si calitatea generala a vietii copilului.

Produsele au o formula fara parfum si contin, in medie, 96% ingrediente de origine naturala. Cele doua ingrediente active naturale ale gamei sunt:

  • Oleodistilatul de Floarea Soarelui cu proprietati calmante si care ofera bebelusului lipidele esentiale necesare dezvoltarii barierei sale cutanate.
  • Avocado Perseose care protejeaza bogatia celulara a pielii si fortifica bariera cutanata, agresata zilnic in cazul pielii cu tendinta atopica.

Pijamaua calmanta, inovatia Stelatopia

In cadrul gamei Stelatopia se regaseste si prima pijama cu efect calmant pentru pielea atopica. Aceasta combina 100% fibre de bumbac cu ingrediente 100% de origine naturala micro-incapsulate care sunt eliberate treptat.

mustela pijama calmanta

Disponibila in doua variante de marimi – 6-12 luni si 12-24 luni, pijamaua isi pastreaza proprietatile pana la 20 de spalari.

In momentul purtarii este esential ca materialul sa fie in contact direct cu pielea! In plus, pentru a nu exista riscul de frictiune si iritare, cusaturile pijamalei sunt la exterior. Pijamaua Stelatopia poate fi purtata ca atare sau sub pijamalele normale, in functie de preferinte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre