Noua formula Nutricia Aptamil de la 1an+

Testata de copiii din peste 500 de crese

Dupa varsta de un an, juniorul tau a devenit din ce in ce mai activ. De acum va incepe sa petreaca tot mai mult timp in spatii deschise si chiar in colectivitate, iar curiozitatea si dorinta de a explora lumea inconjuratoare ii vor solicita sistemul imunitar inca vulnerabil la aceasta varsta.

Pentru a-i sprijini pe cei mici in aceasta perioada de crestere si dezvoltare rapida, expertii NUTRICIA in sistemul imunitar al copiilor au creat noua formula de lapte Aptamil de la 1 an, cu Pronutra+. Aptamil 1an+ a fost creat in urma cercetarii de peste 30 de ani a laptelui matern si a fost testat de sute de copii din peste 500 de crese si gradinite. Contine Pronutra+, un complex unic de nutrienti, ce combina IMMUNOFORTIS (scGOS/lcFOS) cu nutrienti esentiali si vitaminele A, C si D, ce contribuie in mod natural la functionarea normala a sistemului imunitar.

aptamil 1 an

Stiai ca:

  • Un copil are nevoie de de 6 ori mai multi nutrienti decat un adult (per kg corp)?
  • Stomacul unui copil este de 5 ori mai mic decat al unui adult?
  • Asadar, fiecare lingurita de mancare a unui copil trebuie sa contina mai multi nutrienti.
  • Laptele de crestere este o parte importanta in dieta, special creata sa ofere copilului o cantitate corecta de nutrienti esentiali.

Sustine, asadar, dezvoltarea sistemului imunitar al copilului tau, oferindu-i o alimentatie adecvata varstei! Alaturi de o dieta echilibrata, 500 ml de Aptamil 1an+ asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale.

Nutricia sustine recomandarea OMS de alaptare exclusiva pana la 6 luni si continuarea alaptarii cat mai mult timp posibil, in paralel cu alimentatia diversificata.

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugar; inainte de a folosi o formula de lapte consultati medicul pediatru.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul