Filmul tau preferat la Multiplex! (152)

Te invitam la film!

Primul cinematograf de tip multiplex din Romania, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall aduce cu sine peste 11 ani de experienta pe piata exploatantilor de cinematografe din Romania.

 

10 sali moderne in care se imbina calitatea si confortul la cele mai inalte standarde, sisteme avansate de sonorizare, imagine perfecta, servicii de cea mai buna calitate, fac usor de inteles motivul pentru care Hollywood Multiplex este liderul pietei cinematografice din Romania.


Hollywood_Multiplex_Bucuresti_MallHollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf.

 

Stau marturie serviciile de care iubitorii de film din Romania s-au bucurat pentru prima data la Hollywood Multiplex: primul site al unul cinematograf (ce ofera posibilitatea rezervarii on-line), primul cinematograf la care a fost posibila rezervarea biletelor prin SMS, primele petreceri aniversare pentru copii organizate intr-un cinematograf.

 

In anul 2004 Hollywood Multiplex a lansat singurul program de fidelizare implementat de un cinematograf din Romania, un program care a strans pana in acest moment peste 85.000 de clienti care au ales sa beneficieze de avantajele cardului Hollywood Multicard.  


Primul cinematograf de tip de multiplex din Romania, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall este locatia ideala pentru toti cei care doresc sa se distreze si sa-si petreaca timpul liber in compania prietenilor sau impreuna cu intreaga familie, urmarind cele mai bune filme.

 

 clopotica

 

 

  brave

 

 

Premii

 

2 premii a cate 1 invitatie de 2 persoane la orice film care ruleaza la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, cu exceptia avanpremierelor si a filmelor cu rating mai mare de AP 12.

 

Vizionarea va avea loc la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.

 

Invitatiile castigate in urma concursului sunt valabile numai in limita locurilor disponibile si nu se pot face rezervari.


Nota: Participarea la concurs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu Regulamentul concursurilor

Perioada de participare 12 Ianuarie 2015 - 19 Ianuarie 2015. Extragerea castigatorilor: 19 Ianuarie 2015.

Succes!

Participa la concursul Filmul tau preferat la Multiplex! (152)

Pentru a putea participa este nevoie sa aveti cont pe Copilul.ro

Utilizator:
Parola:
Login
Am uitat parola | Cont nou

Anuleaza Continua

Inapoi la toate concursurile