Castiga lectii de muzica pentru micutul tau!

Ajuta-ti copilul sa isi descopere talentele ascunse!

Esti o mamica pasionata de muzica sau vrei sa descoperi si sa fructifici talentul muzical al copilului tau? Academia de Muzica pentru Copii va invita sa deslusiti tainele instrumentelor muzicale, fiind locul ideal in care muzica poate deveni pasiune, ba chiar parte a unei dezvoltari armonioase si a unei educatii aparte.

 

Sansa de a putea realiza cu propriile manute si sentimente muzica merita oferita oricarui copil. Iar stradania lor, alaturi de cea a parintilor si, desigur, a intregii echipe de specialisti de la Music Academy, se va transforma fara indoiala intr-un plus de educatie, cultura si pasiune, atat de necesare spiritualitatii proprii in evolutia sa fireasca spre oricare performanta si-o vor dori in viitor.

 music_academy

Structurata pe cursuri individuale si de grup programa Music Academy ofera cursuri de pian, lectii de chitara, vioara cat si cursuri de canto pentru copii.

 

Ce trebuie sa faci pentru a castiga premiile oferite de Music Academy?

Lasa un comentariu cu raspunsul tau la intrebarea:

Ce cursuri de muzica ti-ar placea sa urmeze copilul tau?

 

Premii

 

3 abonamente, fiecare pentru o luna de zile, respectiv cursuri de pian, cursuri de chitara si de canto, cat si 3 sedinte de evaluare la alegere, in locatia noastra din zona Dorobanti-Perla.

 

Fiecare abonament are incluse cate 4 lectii individuale, cate 1 lectie pe saptamana.

Dupa extragerea ce va avea loc pe data de 31 octombrie fiecare castigator va fi contactat pentru programari intr-un termen de 5 zile lucratoare (lectiile pot efectuate intr-un interval de 1 luna de zile de la prima programare, cel mai tarziu pana la data de 23 decembrie 2016 )


Nota: Participarea la concurs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu Regulamentul concursurilor

Perioada de participare 30 Septembrie 2016 - 31 Octombrie 2016. Extragerea castigatorilor: 31 Octombrie 2016.

Succes!

Participa la concursul Castiga lectii de muzica pentru micutul tau!

Pentru a putea participa este nevoie sa aveti cont pe Copilul.ro

Utilizator:
Parola:
Login
Am uitat parola | Cont nou

Anuleaza Continua

Inapoi la toate concursurile