Esti un copil INDIGO? Acestea sunt principalele SEMNE!

/ / Modificat: 2019-02-06
Esti un copil INDIGO? Acestea sunt principalele SEMNE!

Intr-o lume in care multi si-au pierdut legatura cu propriul suflet, copilul indigo este considerat aducator de lumina, schimbatori de paradigme, cel care te repune pe drumul cel bun.

Desi conceptul de copil indigo a fost prima data dezvaluit in anii ’70, au fost generatii de copii indigo si in alte vremuri. Misiunea copiilor indigo este de trezire a umanitatii.

Daca te simti un suflet batran, dar suficient de puternic incat sa schimbe societatea, cel mai probabil esti un copil indigo.

Ce este un copil indigo?

Un copil indigo este persoana care vine pe acest pamant cu misiunea de a face schimbari, de a declansa trezirea umanitatii. Copii indigo sunt considerati ganditori liberi, care au abilitatea de a vedea adevarul. Sunt suflete batrane cu darul spiritualitatii, care isi gasesc cu greu locul in societate. Deseori sunt neintelesi, chiar respinsi si, de cele mai multe ori, diagnosticati si pusi sub tratament pentru diverse tulburari.

Un copil indigo are o intuitie puternica, precum si abilitati extrasenzoriale precum comunicarea cu spiritele si viziuni.

Ce misiune are un copil indigo?

Principalul rol al unui copil indigo este acela de a expune adevarul si deceptia. Inca de la varste fragede, copiii indigo au abilitatea de a vedea dincolo de iluzii si falsitate, dincolo de jumatatile de adevar. Parintilor si invatatorilor le creeaza impresia ca sunt foarte incapatanati si chiar retrasi. Insa ei sunt cautatorii adevarului, spun intotdeauna adevarul si nu suporta falsitatea. Deseori ei ii demasca pe cei cu doua fete.

Desi este adevarat ca termenul de “copil indigo” poate fi utilizat gresit, adevaratele semne ale unui copil indigo nu pot fi aplicate tuturor.

Semne copil indigo

Daca esti un copil indigo sau daca unul din copiii tai este indigo, vei afla in cele ce urmeaza.

Acestea sunt cele 17 semne ale unui copil indigo autentic.

Vointa puternica

O persoana pasionala, care va face tot ce-i sta in puteri pentru a-si atinge telurile, visurile, in ciuda criticilor sau piedicilor puse de ceilalti este un copil indigo.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Comportament Comportament copii

Articole recomandate

Citeste si despre