Copiii nu divorteaza de parinti! 14 confesiuni tulburatoare ale copiilor cu parinti divortati

| | Modificat: 2019-03-06 14:57:29

Divortul parintilor poate fi foarte traumatizant pentru copii. Sentimentele lor sunt confuze, realitatea nu mai este aceeasi, iar ei nu stiu cum sa gestioneze noua imagine a familiei lui.

Chiar daca sunt dusi la consiliere de specialitate, multi dintre copii refuza sa spuna ce ii apasa cu adevarat, iar unii ajung la maturitate cu sechele.

copil-divort

Iata 14 confesiuni ale copiilor cu parinti divortati, sub protectia anonimatului, obtinute cu ajutorul unei aplicatii pentru telefonul mobil – Whisper.

1. Parintii mei sunt divortati si cateodata am senzatia ca mama mea nu ma iubeste, pentru ca seaman cu tata si ii aduc aminte de el.

2. Nu mi-am mai vazut tatal de 3 ani, din ziua in care parintii mei au divortat. E cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Sper sa imi trimita in continuare bani.

3. Vreau atat de mult sa ma casatoresc cu acest tip, dar imi este foarte teama sa nu ajung la divort, asa cum s-a intamplat cu parintii mei.

4. Parintii mei sunt divortati de 18 ani si inca ne mai forteaza pe mine, si pe sora mea, sa fim in “tabara” unui sau a celuilalt.

5. Parintii mei au divortat cand eram foarte mic. Si acum, mare, ma intreb cum ar fi fost viata mea daca ei doi nu s-ar fi despartit.

6. Chiar daca sunt divortati, cred ca tata o iubeste inca pe mama, iar asta imi sfasie inima.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Taguri Divort Impact divort copii Efect divort copii

Articole recomandate

Citeste si despre