Copiii nu divorteaza de parinti! 14 confesiuni tulburatoare ale copiilor cu parinti divortati

| | Modificat: 2019-03-06 14:57:29

Divortul parintilor poate fi foarte traumatizant pentru copii. Sentimentele lor sunt confuze, realitatea nu mai este aceeasi, iar ei nu stiu cum sa gestioneze noua imagine a familiei lui.

Chiar daca sunt dusi la consiliere de specialitate, multi dintre copii refuza sa spuna ce ii apasa cu adevarat, iar unii ajung la maturitate cu sechele.

copil-divort

Iata 14 confesiuni ale copiilor cu parinti divortati, sub protectia anonimatului, obtinute cu ajutorul unei aplicatii pentru telefonul mobil – Whisper.

1. Parintii mei sunt divortati si cateodata am senzatia ca mama mea nu ma iubeste, pentru ca seaman cu tata si ii aduc aminte de el.

2. Nu mi-am mai vazut tatal de 3 ani, din ziua in care parintii mei au divortat. E cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Sper sa imi trimita in continuare bani.

3. Vreau atat de mult sa ma casatoresc cu acest tip, dar imi este foarte teama sa nu ajung la divort, asa cum s-a intamplat cu parintii mei.

4. Parintii mei sunt divortati de 18 ani si inca ne mai forteaza pe mine, si pe sora mea, sa fim in “tabara” unui sau a celuilalt.

5. Parintii mei au divortat cand eram foarte mic. Si acum, mare, ma intreb cum ar fi fost viata mea daca ei doi nu s-ar fi despartit.

6. Chiar daca sunt divortati, cred ca tata o iubeste inca pe mama, iar asta imi sfasie inima.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Taguri Divort Impact divort copii Efect divort copii

Articole de la parteneri

Silueta perfecta 1  controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Silueta perfecta 1 controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Ajuta la scaderea poftei de mancare, menținerea senzației de sațietate, fara reacții adverse.

Ginosept - Protejeaza natural sanatatea intima!

Ginosept - Protejeaza natural sanatatea intima!

Ovule naturale, din plante medicinale, eficiente impotriva infecțiilor intime.

Biomicin Forte - antibiotic natural.

Biomicin Forte - antibiotic natural.

Antibacterian natural impotriva infecțiilor respiratorii. Formula pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Acționeaza si impotriva bacteriilor rezistente la antibiotice.

Citeste si despre