Doua carti pentru juniori si doua subiecte delicate din seria De ce? De ce? De ce?

/ / Modificat: 2015-11-02
Doua carti pentru juniori si doua subiecte delicate din seria De ce? De ce? De ce?

Colectia Junior din seria De ce? De ce? De ce? Este o invitatie unica de a descoperi lumea intr-un mod jucaus.

Cartile Ce mancam azi? si Hai sa strangem gunoiul! din colectia Junior au un format compact, cu clape mari, mobile, pentru copiii insetati de cunoastere.

Centrate pe intrebari de genul care-ce cum, titlurile din aceasta serie abordeaza subiecte simple, dar intr-un mod fascinant. Intrebarilor copiilor de 2 pana la 4 ani le puteti raspunde usor cu ajutorul ilustratiilor explicite, completate de texte clare, prietenoase.

Cartea Ce mancam azi? Ofera o prima si amuzanta intalnire cu subiectul "Alimentati", cu multe situatii in care copiii vor recunoaste momente din propria viata. Unele dintre intrebarile adresate include: De ce trebuie de fapt sa mancam si sa bem? Unde cresc fructele si legumele? si care sunt animalele de la care provine carnea din alimentatia noastra?

In plus, cartea ilustreaza modul in care copiii pot ajuta in bucatarie si cat de distractiv poate fi un picnic.

Cartea Hai sa strangem gunoiul! abordeaza un subiect delicat intr-un mod interesant. Fiecare copil este familiarizat cu masinile mari si adesea galagioase care opresc si golesc cosurile mari o data pe saptamana. Oare nu ar vrea sa afle ce se intampla in interiorul camionului si ce se intampla cu gunoiul care este ridicat? Ce altceva se mai intampla oare la serviciul de colectare a gunoiului?

hai_sa_strangem_gunoiul_1

Toate acestea intrebari si chiar mai multe, isi gasesc raspunsul in aceasta carte: ce tipuri de camioane exista, ce face un colector de gunoi si cum arata un centru de reciclare?

Aspecte legate de gunoiul care ne inconjoara si metodele de reciclare sunt abordate chiar si in gradinite pentru ca cei mici sa constientizeze cat mai repede problemele care pot aparea si sa caute solutii.

Cartile  Ce mancam azi? si Hai sa strangem gunoiul! pot fi gasite la standurile de presa Inmedio, librariile Carturesti sau pot fi comandate de pe www.msz.ro/comanda sau scriind la editor@mszp.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti educative copii

Articole recomandate

Citeste si despre