Cursuri de actorie pentru copii

/ / Modificat: 2015-06-26
Cursuri de actorie pentru copii

Cursuri de actorie pentru copii

Copiii nostru au la dispozitie o multitudine de activitati extracurriculare astfel incat sa-si petreaca timpul liber intr-un mod relaxant si distractiv si care sa-i si ajute in dezvoltarea lor din toate punctele de vedere.

Orice activitate extrascolara este benefica pentru micutul tau, fie ca discutam despre un sport sau despre o activitate din sfera artelor, insa pentru copiii care au o inclinatii spre arte, actoria este o alegere perfecta ce dezvolta abilitati atat fizice cat si emotionale.

Cum il ajuta cursurile de actorie pe micutul tau?

In afara de faptul ca la aceste cursuri micutul tau se va distra si se va destinde dupa orele de scoala, acestea au si o multime de beneficii pentru el. Creativitatea sa va fi stimulata in mod deosebit de aceste cursuri, isi va expima emotiile intr-un mod creativ si va invata sa-si expuna ideile fara constrangeri.

Totodata, nu trebuie sa subestimam componenta sociala a cursurilor de actorie. Ele il vor ajuta pe micutul tau se interactioneze si sa comunice cu usurinta cu oamenii din jurul sau, fie ca e vorba de copii de aceeasi varsta cu el, fie ca este vorba de adulti. Va fi intr-un mediu in care va trebui in permanenta sa intre in contact cu alti copii si cu singuranta isi va face noi prieteni.

Din punct de vedere intelectual, cursurile de actorie ii vor imbunatati dictia, capacitatea de concentare si de analiza, precum si capacitatea de memorare si intelegere a unui text, iar aceste aptitudini ii vor fi de ajutor si la scoala.

Teatrul il va ajuta de asemenea pentru a-si depasi timiditatea si teama de a vorbi in public, acel trac despre care am auzit cu totii si cu care ne confruntam adesea atunci cand trebuie sa vorbim in fata unui grup mai mare de oameni. Il va ajuta sa-si intareasca increderea in fortele proprii si va avea o contributie benefica asupra stimei sale de sine si a starii sale de spirit in general.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca actoria este un mediu guvernat de cultura, iar micutul tau isi va imbogati cunostintele si cultura generala odata cu participarea la cursurile dedicate acestei arte.

Daca micutul tau adora sa fie in centrul atentiei cursurile de actorie sunt perfecte pentru el. De asemenea, si daca ai un copil introvertit, teatru ar putea fi solutia pentru a-l determina sa iasa din carapacea sa si sa se deschida.

In acelasi timp, teatrul inseamna si miscare si activitate fizica, si ea extrem de importanta in procesul de dezvoltare a copiilor.

Recomandarile noastre de scoli de actorie pentru micutul tau

Studio Galapagos

Cursul de actorie pentru copii din cadrul Studio Galapagos sunt destinate micutilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 16 ani. Se urmareste dezvoltarea imaginatiei, a simtului de observatie si a memoriei, precum si a dictiei.

Tariful este de 230 lei / luna pentru 8 sedinte respectiv pentru 4 sedinte in cazul grupelor mai mari. Cursurile au loc de doua ori pe saptamana pentru grupa 4-7 ani si o data pe saptamana in cazul copiilor mai mari de 7 ani.

Adresa: Strada Ion Brezoianu, nr. 23, etaj 5, sector 1, Bucuresti, (Palatul Universul)

Telefon: 0723.488.701 / 0721.700.522

E-mail: office@studiogalapagos.ro

Site: www.studiogalapagos.ro

Step in Art

La Step in Art sunt bineveniti copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 13 ani. In cadrul cursurilor de aici, copii isi vor dezvolta limbajul verbal si nonverbal, dar si atentia si capacitatea de concentrare. Cursurile pentru copii de 7-13 ani sunt bazate pe improvizatie si isi propun sa dezvolte creativitatea micutilor.

Pretul pentru 4 cursuri de actorie pe luna este de 150 de RON.

Adresa: Str. Putul lui Zamfir, nr.21, et.1, sector 1, Bucuresti

Telefon: 0723 723 088

E-mail: contact@stepinart.ro

Site: www.stepinart.ro

Clubul Vis in Dungi

Cursurile acestui club sunt concepute pentru doua grupe de varsta - 5 - 8 ani si 8 -18 ani. Copii vor face exercitii de dictie si vorbire, antrenament al vocii, vor invata elemente de dans, improvizatie si pantomima. Cursurile au loc o data pe saptamana, iar grupele cuprind 12 copii.

Adresa: in incinta Scolii 193 - Strada Mihaela Marcu Ruxandra, Nr. 3, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0723 99 14 88

E-mail: dintrunbasm@gmail.com

Site: www.visindungi.ro

Contrapunct

La acest club, copiii invata notiuni de baza in actorie, dar si in miscare scenica, muzica sau dans.

Adresa: Soseaua Vitan - Barzesti nr. 7A, sector 4, Bucuresti / Str. Oltarului, Nr. 11, Sectorul 2, Bucuresti / Str. Lunca Bradului Nr. 2, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 0751 10 20 89

E-mail: office@contrapunct.ro

Site: www.contrapunct.ro

Clubul Meu

Cursurile de arta teatrala de la Clubul Meu se adreseaza copiilor cu varsta minima de 5 ani si varsta maxima de 12 ani. Pretul unui abonament de 4 sedinte pe luna este de 150 RON.

Adresa: Bd. Lacul Tei 65 (vis-a-vis de Parcul Circului), Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0744 91 32 39 / 0724 24 00 67 / 0723 269 274

Email: art@atelierecreative.ro

Site: www.atelierecreative.ro

Sarida Club

Cursurile de teatru de la Sarida Club se adreseaza copiilor cu varsta intre 4-12 ani. In cadrul acestora, micutii vor invata tehnici de oratorie, prezenta scenica, dictie, respiratie, mimica si gestica.

O sedinta dureaza 90 de minute, iar pretul pentru 4 sedinte/luna este de 130 de lei.

Adresa: Strada Crisul Alb, Nr. 9-13, Etaj 2, Sector 4, Bucuresti

Telefon: 0726 52 88 44

Email: saridaclub@yahoo.com / office@saridaclub.ro

Site: www.saridaclub.ro

Q-Feel

Programul de actorie pentru copii din cadrul Q-Feel isi propune sa-i introduca pe prichindei in lumea artei teatrale prin jocuri menite sa dezvolte increderea in sine, spontaneitatea si creativitatea. Grupurile de copii cuprind 15 participanti, iar costul pentru o luna de cursuri este de 200 de lei, in timp ce pentru 3 luni este de 500 de lei.

Cursurile sunt structurate pe doua grupe de varsta - 4 - 7 ani si 7-14 ani.

Adresa: Str. Cameliei, nr 39, Etaj 2, Sector 1, Bucuresti (zona Piata Matache)

Telefon: 0731 61 78 92

Email: contact@cursuri-actorie.ro

Site: www.cursuri-actorie.ro

Ghid util de cursuri pentru copii

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre