Sudocrem, ingrijeste si previne iritatiile de scutec

/ / Modificat: 2012-07-12
Sudocrem, ingrijeste si previne iritatiile de scutec

Iritatiile de scutec reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme dermatologice ale bebelusilor, manifestandu-se prin inrosirea si iritarea pielii in zona scutecului. In cazuri mai severe, pot aparea eroziuni ale pielii, existand chiar posibilitatea dezvoltarii infectiilor bacteriene.

Cauzele aparitiei iritatiilor de scutec sunt diverse, contactul prelungit al scutecului murdar cu pielea bebelusului sau interactiunea urinei cu fecalele pot determina iritarea pielii in zona scutecului. De aceea, este foarte importanta prevenirea aparitiei iritatiilor de scutec, recomandandu-se mamicilor:

  • Sa lase funduletul bebelusului descoperit cat de des posibil.
  • Sa schimbe scutecul frecvent, astfel incat pielea sensibila a copilului sa nu aiba contact prelungit cu scutecul murdar.
  • La fiecare schimbare a scutecului, zona trebuie curatata foarte bine, indepartand toate resturile de urina si fecale.
  • Sa utilizeze un produs special destinat ingrijirii si prevenirii iritatiilor de scutec la fiecare schimbare a scutecului, pe pielea curata si uscata.

Datorita ingredientelor active pe care le contine, crema hipoalergenica Sudocrem ingrijeste eficient iritatiile de scutec, calmeaza senzatia de disconfort si stimuleaza procesul de regenerare a pielii. Sigur si bine tolerat de pielea sensibila a bebelusilor, Sudocrem are o baza impermeabila care formeaza o bariera protectoare, impiedicand agentii iritanti, precum urina si fecalele, sa intre in contact cu pielea.

Utilizat la fiecare schimbare a scutecului, Sudocrem previne aparitia recidivelor. Pentru rezultate optime, este foarte importanta aplicarea corecta a produsului Sudocrem pe suprafata pielii, intr-un film subtire, translucid, evitand aplicarea unei cantitati excesive de produs.

Zi de zi, Sudocrem ajuta mamicile sa ofere ingrijirea delicata si protectia eficienta de care are nevoie pielea bebelusului!

Sudocrem este un produs cosmetic. Cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj.

Disponibil in farmacii. 60 g, 125 g, 250 g

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre