Somn neintrerupt pentru micutul tau cu scutecele Pampers Active Baby

/ / Modificat: 2013-09-10
Somn neintrerupt pentru micutul tau cu scutecele Pampers Active Baby

Orice mamica doreste sa ii asigure celui mic un somn de noapte odihnitor. Pentru ca stie ca senzatia de umezeala deranjeaza si tulbura somnul de noapte al copilasului tau, Pampers a creat Pampers Active Baby, cu strat absorbant pentru nopti linistite, care ii ofera bebelusului pana la 12 ore de protectie.

Cu un strat protector mai lung, Pampers Active Baby pastreaza uscata pielea micutului tau, pentru ca el sa nu se trezeasca pe timpul noptii.

pampers-Active-baby

Somnul neintrerupt este foarte important pentru cel mic. Si asta nu doar pentru ca se trezeste odihnit si pregatit pentru o noua zi plina de descoperiri si invataminte, dar si pentru ca un somn adecvat este esential pentru buna lui dezvoltare. In timpul somnului, creierul micutului proceseaza tot ce invata in timpul zilei, anumite parti din creierasul lui fiind mai active in timpul somnului, pentru ca doar atunci se creeaza conexiuni noi.

stampila-mica

Pe langa stratul protector mai lung, ce nu permite umezelii sa intre in contact cu pielea micutului tau, pentru ca el sa nu se trezeasca in timpul noptii, Pampers vine nou si cu:

  • Material moale ca bumbacul, ce permite pielii sa respire;
  • lotiune unica pe baza de aloe vera, care protejeaza pielea sensibila a micutilor;
  • Potrivire anatomica, mentinand neschimbata forma scutecului, indiferent cat de mult se misca cel mic pe perioada somnului;
  • Mansete Bariera, ce pastreaza lichidul in interiorul scutecului, indiferent de pozitia bebelusului tau.

servetele-Pampers-Baby-fresh

Pentru ca puiul tau sa aiba parte de un somn de noapte odihnitor, pe langa scutecul Pampers Active Baby cu putere maxima de absorbtie, Pampers vine in plus si cu alte cateva sfaturi:

1. Ofera-i sansa bebelusului tau sa se linisteasca singur si sa adoarma fara ajutorul tau. Una dintre metodele pe care le poti incerca este sa iesi din camera lui si apoi sa te intorci, pentru a-l asigura ca ii esti alaturi si apoi sa repeti actiunea. Nu te grabi sa mergi la el de fiecare data cand plange – lasa-l sa invete cum sa adoarma singur.

2. Incepe prin a-i crea o rutina zilnica bine structurata si pe timpul noptii, sau atunci cand doarme, incearca sa-l asezi in pozitia in care se simte cel mai confortabil.

3. Asigura-te ca locul in care doarme este potrivit. Astfel, afli daca micutul tau s-a trezit pentru ca ii este foame, ii este prea cald sau prea frig, daca are nevoie sa-i schimbi scutecelul sau pentru ca nu este destula liniste sau nu este suficient de intuneric in camera lui.

somn-zambet-bebelus-pampers

4. Ascunde, pe cat posibil, lumina diminetii si limiteaza-te sa interactionezi cu el la un nivel cat mai calm, evitand zgomotele, sugerandu-i astfel ca nu este tocmai momentul sa se trezeasca.

5. Incearca sa il culci intr-un saculet de dormit care ii va tine cald pe perioada mai friguroasa a anului si intr-un scutec care sa-i permita sa se miste in voie, pentru a-l ajuta sa doarma mai bine.

6. Mareste-i cantitatea de hrana daca ti se pare ca foamea este motivul pentru care se trezeste des.

7. Daca cresterea dintisorilor il supara, da-i sa "roada" o jucarie special creata pentru aceasta problema, ii va amorti durerea si se va putea apoi odihni.

Nu uita ca scutecul utilizat pe perioada noptii trebuie sa fie unul cu putere maxima de absorbtie, deoarece cantitatea de lichid eliminata in acest interval este cu 50% mai mare comparativ cu perioada zilei. Datorita stratului protector mult mai lung, Pampers Active Baby mentine pielea bebelusului uscata chiar si in partea din spate, pe o durata de pana la 12 ore. In plus, acest scutec poate sa absoarba de 30 de ori greautatea lui in apa, retinand lichidul chiar si sub influenta unei presiuni.

Foloseste si tu pentru micutul tau Pampers Active Baby cu strat absorbant pentru nopti linistite, pentru a-i oferi un somn cu adevarat odihnitor!

Pentru informatii legate de dezvoltarea si ingrijirea micutului tau, intra pe pampers.ro sau pe Facebook Lumea mamicilor - Intreaba expertii. Medicul pediatru Roxana Rusu Pusca si psihologul Cristiana Haica te asteapta oricand cu sfaturi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre