Scutece marimea 0 pentru prematuri

/ / Modificat: 2013-03-07
Scutece marimea 0 pentru prematuri

Pampers Premium Care, scutecul ce ofera o protectie de 5 stele pielii, are acum grija si de pielea fragila a bebelusilor prematuri

Noul Pampers Premium Care cu indicator de umezeala este disponibil si pentru marimea 0

Gasirea unei modalitati eficiente de ingrijire a pielii unui copil reprezinta o sarcina importanta pentru fiecare mama. Protejarea pielii subtiri si imature a copiilor nascuti prea mici sau prea repede, vine de asemenea cu multe provocari pentru mamici. De aceea, Pampers a extins acum promisiunea de protectie a pielii, prin introducerea marimii 0 in cadrul gamei Pampers Premium Care, disponibila de acum in marimi de la 0 la 5.

Acest angajament de ingrijire a pielii bebelusului a fost recunoscut, Pampers Premium Care fiind recomandat de Societatea Romana de Pediatrie. Pentru o protectie de 5 stele a celui mic, scutecele Pampers Premium Care asigura cea mai buna ingrijire si protectie pielii, mamicile putand fi sigure ca au facut cea mai buna alegere pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copilasului lor.

Pampers Premium Care - marimea 0 a fost atent proiectat, tinand cont de nevoile speciale ale pielii copiilor care la nastere au avut greutati mici.

pediatru-Roxana-Rusu-Pusca-Pampers"Pielea copilului prematur este mai subtire decat cea a unui copil nascut la termen. Cadrul medical trebuie sa aleaga scutece care sa protejeze pielea delicata a copiilor nascuti inainte de vreme. Scutecul trebuie conceput pentru a crea un microclimat care sa mentina o hidratare optima, adecvata pielii unui copil prematur.

Trebuie de asemenea avut in vedere faptul ca urina activeaza o serie de enzime ce se gasesc in fecale, generand un efect negativ asupra pielii copilului. De aceea, scutecul trebuie sa fie in masura sa faca fata in mod eficient acestor nevoi fiziologice, mai ales in cazul pielii sensibile a prematurului, reducand totodata contactul acesteia cu factorii iritanti continuti de urina si fecale", afirma Roxana Rusu Pusca, medic pediatru, specialist Pampers.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scutece Prematuri

Articole recomandate

Citeste si despre