Curiozitati despre copiii nascuti in iunie

/ / Modificat: 2018-06-05
Curiozitati despre copiii nascuti in iunie

Copiii nascuti in luna Iunie au cateva trasaturi de caracter interesante, sunt visatori, au o viziune diferita asupra mediului care ii inconjoara si pot dezvolta talente deosebite, pe care tu ca parinte sa le incurajezi.

Iata la ce sa te astepti de la micutul tau, daca este nascut in aceasta luna calda de vara:

Sunt o placere sa ii ai in preajma

Copiii nascuti in Iunie au o personalitate placuta, sunt adesea foarte populari, manifesta talente, sunt buni dansatori, cantareti, sportivi si au o atitudine deosebita prin care atrag atentia celor din jur; sunt veseli si sarmanti si toata lumea ii va vrea ca prieteni.

Sunt plini de idei

Mintea celor nascuti in Iunie este intr-o cursa constanta, sunt plini de ganduri, idei si intrebari; nativii acestei luni sunt foarte curiosi despre tot ce ii inconjoara si le poate fi greu sa fie axati pe un singur lucru pentru ca au pasiuni si interese atat de diverse.

Acumuleaza cunostinte din orice domeniu usor si pot purta conversatii intregi avand subiecte diverse.

Cei nascuti in iunie nu numai ca au multe idei, dar si incearca sa le puna in practica in viata de zi cu zi; motto-ul lor este "sa nu spui nu niciodata", mintea lor este extrem de agila si pentru ca sunt suficient de curajosi sa isi duca la bun sfarsit viziunea, sunt spirite revolutionare.

Vor tot ce este mai bun

Nativii lunii iunie sunt genul de persoane care isi doresc tot ce este mai bun, la locul potrivit si la momentul potrivit. Sunt foarte pretentiosi, dar intr-un fel sau altul reusesc sa obtina ce isi propun; atunci cand nu reusesc se supara si se intristeaza, dar numai celor apropiati de ei le este permis sa vada acest aspect al personalitatii lor.

Daca copilul tau este nascut in iunie, afla ca este genul de persoana care pune accent pe propria imagine si este pretentios atunci cand vine vorba de garderoba sa, dorind sa aiba un stil unic; copiilor nascuti in aceasta luna le place sa fie diferiti.

Sunt foarte intuitivi

Cei nascuti in iunie sunt persoane intuitive, ceea ce le permite sa observe si sa asimileze lucruri care altora le scapa. Au un dar nativ de a "citi" oamenii, de aceea este bine sa ii incurajezi sa se increada in propriile instincte inca de la o varsta frageda.

Sunt atat de intuitivi incat aproape pot sa citeasca mintile celor din jurul lor, de aceea se incred in propriile simturi atunci cand trebuie sa decida intre bine si rau.

Au schimbari bruste de temperament

Nativii lunii iunie au schimbari bruste de temperament, alternand diferite stari de dispozitie pe parcursul unei singure zile; indiferent daca sunt euforici sau suparati, starile lor de spirit sunt foarte intense si uneori ii pot coplesi.

Sunt buni prieteni

Copiii nacuti in iunie isi fac prieteni usor si sunt foarte loiali celor apropiati, ii protejeaza pe cei dragi; cei nascuti in iunie nu au dusmani si asta pentru ca si daca ar avea, i-ar transforma foarte repede in prieteni. Datorita personalitatii lor sarmante, dezvolta prietenii repede si care dureaza toata viata.

Sunt calmi…daca nu sunt provocati

Cei nascuti in iunie sunt persoane blande, dezinvolte in abordarea lor asupra vietii in general. Desi pot fi raniti destul de usor, nu se lasa doborati si isi revin repede.

Din cauza personalitatii lor, alti oameni pot profita de bunatatea nativilor acestei luni, ceea ce ii poate face sa nu se simta apreciati; daca ii enervezi, vor incerca sa isi ascunda sentimentele, pana vor rabufni. Un nativ al lunii iunie, atunci cand este starnit, nu are limite.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iunie Copil Sanatate

Articole recomandate

Citeste si despre