Ce cadouri alegem pentru copii si bebelusi de Craciun?

/ / Modificat: 2019-12-02
Ce cadouri alegem pentru copii si bebelusi de Craciun?

Alegerea cadoului perfect pentru un copil este o misiune serioasa pentru oricine. Ii cumperi hainute? Ii cumperi jucarii? Dulciuri? Fructe? Cum te hotarasti la ceva cu adevarat special, care sa insemne Craciun si nu o zi ca oricare alta? Avem cateva idei salvatoare pentru tine.

Perioada Sarbatorilor de iarna are o conotatie speciala cand ai acasa un copil pentru care iti doresti tot ce e mai bun si mai frumos. Goana dupa cadoul perfect este o provocare pentru orice parinte, iar lucrurile sunt cu atat mai complicate, cu cat toata lumea se imbulzeste prin magazine, intorcand toate jucariile pe toate fetele si golind rafturile inca de pe acum.

Daca vrei sa fii un Mos Craciun perfect pentru copilul tau, ai de respectat cateva reguli:

- axeaza-te pe calitate, nu pe cantitate

- nu cumpara jucarii periculoase

- fa-i un cadou pe care si-l doreste, nu de care are nevoie

- alege un cadou care sa stimuleze copilul sa se dezvolte la nivel verbal, intelectual, motor, dar si sa il distreze, in egala masura.

Pentru a alege cadoul cel mai inspirat pentru copilul tau nu e obligatoriu sa alergi printre rafturile magazinelor, ci poti alege cadoul perfect chiar pe internet. Si, oricat ai vrea sa fii de inventiv, nu uita un lucru: cele mai frumoase cadouri pentru copii sunt jucariile. Iar cei de la Camera Bebelusului au pregatit o multime de oferte speciale pentru toate varstele si buzunarele.

Papusi din Silicon si Reborn pentru fetite gasiti la toate preturile in Camera Bebelusului. Aceste papusi sunt confectionate din materiale care simuleaza in detaliu caracteristicile unui bebelus real, de la piele, par, unghii, pana la forma si dimensiune. Aceste papusi sunt cadoul perfect pentru fetite cu varsta peste 3 ani. Ele ajuta la responsabilizarea acestora, pentru ca vor avea grija de "bebelusul" lor exact asa cum parintii au avut grija de ea. Datorita papusii-bebelus, orice fetita va deveni mai empatica si va invata ce inseamna compasiunea.

papusi anne bebe

Papusile Reborn sunt realizate din materiale orgnaice, astfel ca sunt foarte placute la atingere si nu prezinta niciun risc pentru cei mici.

Cadouri Speciale pentru bebelusi va dori orice parinte care sarbatoreste primul Craciun alaturi de puiul sau. Cum in primele luni de viata cei mici nu pot intelege notiunea de cadou si, cu atat mai putin sa se bucure de el, poti alege ceva simbolic, cum ar fi o rama eleganta sau jucausa pentru  primele fotografii ale bebelusului tau, un album deosebit, o cutiuta argintata de amintiri ori un kit pentru amprente care vor aminti mereu de primul Craciun al bebelusului. Nu uitat ca mergeti "la sigur" si cu jucarii zornaitoare sau muzicale pentru patutul celui mic.

În Camera Bebelusului gasiti si jucarii Termice Anticolici pentru bebelusi, care sunt un cadou perfect si pentru cei mici, dar si pentru parinti, care vor avea clipe mai linistite. Umplute cu mei si lavanda frantuzeasca, jucariile termice pot fi cel mai bun prieten al unui bebelus caruia colicile ii dau dureri de burtica, iar parintilor - dureri de cap. Catelusi sau oite, iepurasi sau testoase, fiecare din aceste jucarii va oferi puiului mic un somn lin.

Toate aceste idei sunt potrivite nu numai pentru parinti, ci si pentru orice persoana are in viata sa un copil caruia doreste sa-i faca o bucurie de Craciun. Jucariile sunt cele mai bune prietene ale copiilor, ii distreaza si ii bine dispun oricand, chiar si atunci cand au nevoie de un insotitor pentru activitati mai putin placute pentru ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre