Horoscopul elevului – cum va fi prima zi de scoala pentru fiecare zodie

/ / Modificat: 2018-08-22
Horoscopul elevului – cum va fi prima zi de scoala pentru fiecare zodie

Indiferent ca iti place sau nu, incepe scoala! Unele semne zodiacale se vor bucura, in timp ce altele nu vor fi tocmai incantate.

Daca copilul tau este nascut in zodia Capricornului, atunci cu siguranta va fi entuziasmat in prima zi de scoala, pentru ca aceasta zodie considera activitatea scolara ca fiind o oportunitate sa se evidentieze in fata semenilor, insa daca cel mic s-a nascut in zodiac Taurului atunci va prefera mai degraba sa se relaxeze si sa se joace acasa decat sa mearga la scoala.

Nu strica sa stii ce spune horoscopul pentru fiecare zodie atunci cand vine vorba de scoala, ca sa stii ce trebuie sa faci pentru ca cel mic sa fie fericit ca se afla din nou in sala de clasa.

Berbec (21 Martie-19 Aprilie)

Berbecii nerabdatori sunt adeasea entuziasmati la gandul ca vor incepe un an nou scolar pentru ca asta inseamna ca vor incepe cu forte proaspete si in plus vor avea ocazia sa faca cumparaturi de rechizite!

Toti berbecii ar trebui sa aiba adidasi noi, o pereche de blugi si echipament atletic in prima zi de scoala, ca sa fie entuziasmati, iar un calendar s-ar putea dovedi a fi o investitie buna pentru acest semn zodiacal impulsiv, care trebuie sa planifice totul inainte pentru a putea sa isi faca la timp temele si sa isi realizeze proiectele.

Taur ( 20 Aprilie – 20 Mai )

Taurilor le displace teribil sa isi ia la revedere de la zilele de vara luxuriante in care au huzurit. Gandul ca isi vor reinnoi garderoba s-ar putea sa ii binedispuna suficient cat sa mearga la scoala cu inima mai impacata. Un ceas cu alarma este o investitie buna pentru tauri, carora le este greu sa se trezeasca dimineata.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)

Gemenii abia asteapta sa ajunga in clasa. Niciun alt semn zodiacal nu este la fel de nerabdator sa inceapa scoala asa cum sunt cei nascuti in zodia Gemenilor. Asta nu inseamna insa ca ar trebui sa ii privezi de bucuria cumparaturilor pentru inceperea scolii.

Rac (21 Iunie -22 Iulie)

Copiii din zodia racului s-ar putea sa fie reticenti atunci cand vine vorba de mersul la scoala si parasirea caminului, de aceea este o idee buna sa ii cumperi elevului rac rechizite si accesorii pentru scoala care sa ii confere mediului academic o atmosfera familiara. O rama foto cu magnet si o mica oglinjoara ar putea fi idei bune pentru vestiar, de exemplu. Pentru ca racii au un spirit creativ, se vor bucura daca le cumperi foarfece, banda adeziva, lipici si creioane colorate.

Leu (23 Iulie – 22 August)

Leii se bucura de ocazia de a face impresie in prima zi de scoala. O noua tunsoare ar putea fi cea mai simpla metoda de a-l face pe prichindelul tau nascut in aceasta zodie sa fie entuziasmat de faptul ca se reintoarce pe bancile scolii. Si o pereche de ochelari de soare, asa ca pentru vedete! Caietele si creioanele personalizate si un instrument muzical ar putea sa fie cele mai bune investitii pentru nativii nascuti in zodia leului.

Fecioara ( 23 August – 22 Septembrie)

Fecioarele se bucura la gandul ca incep scoala si atunci cand vine vorba de imbracaminte, elevilor din aceasta zodie le place sa nu atraga atentia prea mult, preferand stilul clasic. Pentru ca fecioarele au o fire perfectionista, cumpara-i copilului tau radiere si banda corectoare, sa ii ajunga tot anul in situatia in care face mici greseli. Elevii nascuti in zodia fecioarei sunt foarte organizati si vor aprecia etichetele si dosarele pe care i le vei oferi inainte de inceperea anului scolar.

Balanta (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Balantele privesc inceperea scolii ca fiind cea mai buna modalitate de socializare, asa ca un caiet cu un design deosebit care sa incite la deschiderea unei discutii este exact ce ii trebuie elevului din aceasta zodie. Pentru ca acestei zodii cu spirit artistic ii place sa aiba cat mai multe optiuni, cumpara pixuri si stilouri cu cerneala colorata.

Scorpion (23 Octombrie -22 Noiembrie)

Secretosii scorpioni s-ar putea sa nu fie prea fericiti sa se reintoarca la scoala. Vor avea nevoie de un lacatel ca sa isi protejeze vestiarul (si intimitatea) de intrusi. Le place sa aiba o multime de lucruri care sa le fie la indemana tot timpul, asa ca vor avea nevoie de un ghiozdan rezistent.

Sagetator (22 Noiembrie -21 Decembrie)

Arcasii care se bucura de distractie s-ar putea sa comenteze la inceperea scolii, dar se vor adapta dupa prima zi in banca. Este important ca rechizitele sa le reflecte interesele, asa ca o harta a lumii sau un dictionar de limbi straine ii vor face placere acestui semn zodiacal pasionat de aventura.

Capricorn ( Decembrie 22- Ianuarie 19)

Aceste caprite ambitioase privesc scoala ca pe cea mai buna ocazie sa straluceasca. Acestui semn zodiacal caruia ii place sa numere si sa cuantifice este bine sa ii oferi un calculator, o rigla si un compas ca sa il faci fericit.

Fiinte sofisticate, elevii din aceasta zodie vor aprecia camasile apretate si pantalonii calcati la dunga si daca au si un iPod sau un mic laptop la ei in ghiozdan ar fi perfect. Din fericire Capricornilor le place sa isi achizitioneze lucruri scumpe din proprii bani asa ca s-ar putea sa folosesti banii din pusculita copilului pentru astfel de obiecte de lux.

Varsatorul (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Elevilor din Varsator le place sa aiba cea mai noua tehnologie la varful degetului, asa ca ideea lor de rechizite ar putea include device-uri pentru stocarea datelor sau CD-uri pe care sa isi poata copia informatiile; pentru ca au o personalitate inventiva, lasa-ti copilul din zodia Varsatorului sa isi puna amprenta pe uniforma scolara, dar si pe rechizite, si cumpara-i sabloane, spray cu vopsea si alte astfel de produse pentru ca sa poata sa isi personalizeze orice, de la penar la adidasi.

Pesti (19 Februarie – 20 Martie)

Pestii sunt niste visatorii si intoarcerea la scoala nu ii va bucura in mod deosebit. Ajuta-i sa ramana organizati pe parcursul anului scolar si cumpara o agenda in care sa isi poata nota zilele si orele cand are activitati scolare si extrascolare, pentru ca elevul peste este foarte ametit si uita adesea unde trebuie sa fie si ce trebuie sa faca.

Hainele pentru scoala ar trebui sa fie compuse din elemente de baza (blugi, tricouri, veste) care sa poata fi asortate intre ele usor, insa se vor bucura daca au o pereche de pantofi mai deosebita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii copii Educatia copilului zodie Inceperea anului scolar Inceperea scolii

Articole recomandate

Citeste si despre