Urmareste-ne:

Viitamina d sarcina

Vitamina d este responsabila pentru crearea unei osaturi si danturi puternice atat la mamici, cat si la copii! lipsa acestei vitamine la gravide echivaleaza cu mai multe riscuri, de la nastere prematura pana la preeclampsie.

Vitamina D in sarcina

Vitamina D in sarcina Vitamina D este responsabila pentru crearea unei osaturi si danturi puternice atat la mamici, cat si la copii! Lipsa acestei vitamine la gravide echivaleaza cu mai multe riscuri, de la nastere prematura pana la preeclampsie. Afla doza recomandata in sarcina si alte riscuri asociate cu deficienta acestei vitamine in organismul gravidei. Combate riscul de preeclampsie Cercetatorii raporteaza ca deficienta de vitamina D creste riscul preeclampsiei in timpul sarcinii, afectiune ce poarte fi fatala. Unii specialisti au banuit ca un nivel scazut de vitamina D contribuie la dezvoltarea acestei afectiuni care se caracterizeaza prin cresterea tensiunii, umflarea mainilor si...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul