Varsta folosire creioane copii

Manuirea creioanelor poate fi periculoasa pentru copii la varste foarte fragede, de aceea este indicat sa afli cand anume sa poate juca cu ele in conditii depline de siguranta!

Copilul la 1 an si 4 luni

Copilul la 1 an si 4 luni Bebelusul la 16 luni (1 an si 4 luni) incepe sa inteleaga din ce in ce mai bine tot ceea ce il inconjoara. Acum stie despre creioanele colorate ca nu sunt pentru a fi mancate, ci pentru a desena si va incerca sa le foloseasca mazgalind foaia de hartie.
La acesta varsta poate sa apara si teama de zgomote puternice astfel ca bebelusul tau ar putea sa inceapa sa se sperie de sunetul aspiratorului, de sirene sau de tunete si fulgere, insa este foarte important sa ii arati ca nu are de ce sa ii fie teama si sa il linistesti.
La 16 luni unii bebelusi sunt foarte sociabili si se adapteaza foarte repede la orice situatie, in timp ce altora situatiile noi le pot crea...

La ce varsta se poate juca cu creioanele?

La ce varsta se poate juca cu creioanele? Nu mai e mult si copilul tau va renunta la zornaitoare sau ucburi si va fi dornic sa treaca la artileria grea: creioane, pixuri, plastilina, coli de hartie si alte instrumente care sa-i etaleze talentul creator si artistic. Insa manuirea creioanelor poate fi periculoasa pentru copii la varste fragede, de aceea este indicat sa afli cand anume sa poate juca cu ele in conditii depline de siguranta! 6-12 luni La varsta de 6 luni copiii sunt prea mici pentru a se juca cu astfel de instrumente. Abia la 12 luni este apt sa detina un control minim asupra unui creion (nu sa il tina in pozitie de scris, ci sa se joace cu el). Este in regula sa ii dai in mana un creion...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul