Urzica

Urzica este o planta care creste destul de mult, are chiar si 1 m si jumatate inaltime. are tulpini drepte care sunt acoperite de frunze dintate pe margini.

Urzica sporeste fertilitatea

Urzica sporeste fertilitatea Urzica este una dintre plantele-minune pentru sanatatea noastra. Daca vrei sa concepi un bebelus mai repede si sa combati eventualele probleme de fertilitatea, aceasta planta este ideala pentru echilibrarea hormonala si pregatirea corpului pentru sarcina. Si barbatii au de beneficiat de pe urma ei. Descriere Urzica (Urtica dioica) nu se cultiva, ci creste peste tot, in special pe langa drumuri, sine de tren, santuri, stane sau paduri, acolo unde este un teren gras. Urzica este o planta care creste destul de mult, are chiar si 1 m si jumatate inaltime. Are tulpini drepte care sunt acoperite de frunze dintate pe margini. Frunzele au o particularitate anume: sunt prevazute...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul