Umarul dislocat la copii

Umarul dislocat este o afectiune care necesita ingrijiri medicale. cazaturile sunt frecvente si unele dintre ele pot sfarsi prin deplasarea osului bratului din articulatia umarului.

Umarul dislocat la copii

Umarul dislocat la copii Umarul dislocat este o afectiune care necesita ingrijiri medicale. Cazaturile sunt frecvente printre copii si unele dintre ele pot sfarsi prin deplasarea osului bratului din articulatia umarului. Descopera care sunt semnele care indica ca este mai mult decat o simpla lovitura si ce masuri de prim ajutor sa ii acorzi. Ce inseamna ca un copil are umarul dislocat? Se numeste ca umarul este dislocat atunci cand osul bratului (humerus) iese din articulatie si intinde ligamentele de sprijin din jurul muschilor. El poate fi partial dislocat (in cazul in care se mai tine "prins" in articulatie) sau complet dislocat (caz in care este complet desprins de articulatie). Cum iti dai seama...

Alte articole despre:  cazaturile la copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul