Tulburari somn tratament

Tulburarile de somn sunt afectiuni din ce in ce mai prezente in epoca moderna. unele sunt cauzate de stilul de viata precipitat si stresant pe care il traim astazi, alte sunt de natura medicala si implica investigatii si tratament specific.

Tulburarile de somn si tratamentul lor

Tulburarile de somn sunt afectiuni din ce in ce mai prezente in epoca moderna. Unele sunt cauzate de stilul de viata precipitat si stresant pe care il traim astazi, alte sunt de natura medicala si implica investigatii si tratament specific. Insomnia Este mai degraba un simptom, decat o afectiune medicala  in sine care te impiedica sa adormi pe timp de noapte si are la baza o multime de cauze: depresie, anxietate, stres etc. Lipsa somnului intervine negativ in toate domeniile de activitate ale celui afectat si poate afecta calitatea vietii. Tratarea acestei tulburari tine mai degraba de o imbunatatire a obiceiurilor de somn si de modificari ale stilului de...

Alte articole despre:  tulburari somn insomnia apneea de somn sforait


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul