Tulburare binge eating copii

Tulburarea binge-eating corespunde unor episoade frecvente de supraalimentare sau de mancat in exces. si se mai numeste si mancat compulsiv.

Tulburarea binge eating (mancatul compulsiv)

Tulburarea binge eating sau mancatul compulsiv nu este o boala propriu zisa. Face parte dtulburarile alimentare frevente si este mai degraba un simptom care apare frecvent in bulimiei nervoase, dar este diferit de aceasta. Ea poate fi diagnosticata si tratata separat sau impreuna cu bulimia, acolo unde apar si varsaturile precedate de episoade de supraalimentare recurente. Ce este tulburarea binge eating? Aceasta tulburare se descrie prin episoade recurente de alimentare masiva, in care respectiva persoana isi pierde controlul asupra cat si ce mananca. Desi este foarte asemanatoare bulimiei, nu este acelasi lucru cu ea, pentru ca spre deoasebire de ea, mancatul compulsiv nu este...

Alte articole despre:  tulburari alimentare copii

Tulburarile alimentare la copii

Tulburarile alimentare sunt unele dintre cele mai complicate si greu de depasit probleme psihologice cu care se pot confrunta copiii. Ele apar mai ales la adolescenta sau pubertate, dar si la copii mici, si pot avea repercusiuni dramatice, printre care si decesul. Cele mai comune si grave tulburari sunt anorexia, bulimia sau tulburarea binge-eating.
Desi pare greu de crezut si socant, si copiii pot suferi de tulburari alimentare. Ambele sexe sunt afectate de acestea, dar se pare ca fetitele sunt mai predispuse si prezinta cei mai multi factori de risc pentru a le dezvolta, in comparatie cu baieteii. In general, tulburarile alimentare nu afecteaza copiii cu varste mai mici de 10 sau...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul