Trifoi rosu

Trifoiul rosu (trifolium pratense) este o planta ierboasa care se regaseste din plin pe teritoriul romaniei, in zona de deal si de munte. are multiple proprietati curative.

Trifoiul rosu trateaza infertilitatea

Trifoiul rosu trateaza infertilitatea Trifoiul rosu este una dintre plantele cu efect curativ extrem de eficiente. Pe langa boli uzuale pe care le poate trata, se pare ca are un efect deosebit asupra fertilitatii femeilor. Ajuta la combaterea infertilitatii prin echilibrarea hormonala. Descrierea plantei Trifoiul rosu (Trifolium pratense) este o planta ierboasa care se regaseste din plin pe teritoriul Romaniei, in zona de deal si de munte. Planta are radacina puternica si lunga (pana la 1 m) si are flori de culoare rosu-purpuriu. Frunzele sunt dispuse cate 3, asa cum sugereaza si numele. Este o planta utilizata in agricultura si in cresterea animalelor, dar are si proprietati curative multiple pentru oameni. In...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul