Traversare

Invata copilul sa traverseze strada in siguranta

Invata copilul sa traverseze strada in siguranta Anual, copiii sunt implicati in accidente rutiere cauzate de traversare neregulamentara. Copiii sunt loviti de masini atunci cand traverseaza strada, se joaca in spatii inadecvate sau cand se plimba cu bicicleta. Este astfel foarte important ca parintii sa ii invete pe cei mici principalele reguli de circulatie.

Traversarea strazii este una dintre cele mai infricosatoare experiente din viata unui copil. Inainte insa de aceasta etapa, parintii trebuie sa se asigure ca le-au oferit copiilor informatiile necesare pentru ca aceasta actiune sa se desfasoare in siguranta.

Atunci cand il inveti pe cel mic regulile de circulatie, este foarte important sa ii exemplifici...

Sfaturi pentru siguranta copilului pe strada

Sfaturi pentru siguranta copilului pe strada Siguranta copilului pe strada este una dintre preocuparile cele mai importante ale parintilor. Ingrijorarea si teama ca ceva rau i s-ar putea intampla cresc atunci cand copilul incepe sa faca diferite trasee singur pe strada. Iata cateva sfaturi esentiale prin care il inveti pe cel mic sa se protejeze de pericole! Invata-l pe unde se traverseaza strada! E printre primele lectii pe care trebuie sa i le "predai" copilului pentru a te asigura ca este in siguranta cand circula singur in public. El trebuie sa stie inca de mic ca se traverseaza doar pe culoarea verde a semaforului (pentru pietoni) sau pe zebra, asteptand ca masinile sa opreasca inainte.

Foto:...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul