Tratament vergeturi

Tratamentul vergeturilor poate functiona si poate da rezultate atunci cand este aplicat la scurt timp dupa aparitia vergeturilor.

Este posibil sa tratezi vergeturile?

Orice revista pentru femei ai cumpara, vei observa cu siguranta ca toate modelele din poze au pielea perfecta. Cred ca trebuie sa stii ca majoritatea femeilor intampina problema aparitiei vergeturilor.

Din ce cauza?  Dezvoltarea organismului in adolescenta poate sa fie cauza principala. De asemenea, castigarea in greutate, sarcina sau exercitiile de crestere a masei musculare determina aparitia acestor dungi inestetice.

Ce poti face in legatura cu vergeturile?  Cred ca trebuie mai intai sa te incarci cu multa rabdare. La inceput, aceste rupturi ale dermei au culoare rosiatica, in timp insa se decoloreaza. Acest fenomen depinde foarte mult de tipul pielii, de...

Alte articole despre:  vergeturi vergeturi sarcina

Redobandeste o silueta de invidiat dupa nastere!

Redobandeste o silueta de invidiat dupa nastere! Nasterea unui copil este cel mai minunat eveniment din viata unei femei, insa pe langa toate schimbarile radicale, emotiile intense si responsabilitatile majore pe care le atrage, o reala provocare este sa redobandesti silueta dinainte de perioada graviditatii. Rezolutia tuturor femeilor este sa scape de surplusul de kilograme sau de vergeturile inestetice, ceea ce se poate dovedi foarte dificil din cauza ierarhiei prioritatilor, copilul, mica minune, fiind cel care ocupa tot timpul si preocuparile. Insa cu cat mai rapid incepi un program riguros, cu atat va fi mai eficient si rezultatele evidente! Pentru a fi din nou plina de incredere in tine insati, admirata de partenerul de viata...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul