Tratament impotenta

Tratamentul impotentei depinde de stabilirea cauzei care o provoaca fie prin medicatie, schimbarea stilului de viata, prin interventie chirurgicala sau prin terapie psihologica.

Impotenta

Impotenta este o disfunctie sexuala specifica barbatilor. Ea are un impact puternic asupra vietii de cuplu si frustreaza barbatii din cauza incapacitatii de a putea satisface partenerele, dar nici pe ei insisi. Pe langa faptul ca este o problema medicala care afecteaza si fertilitatea, are si implicatii psihologice profunde care pot lasa urme adanci in sanatatea barbatului. Afla cum trebuie tratata si ce cauze stau cel mai des la baza ei! Ce este impotenta? Termenul medical pentru impotenta este disfunctie erectila. Ea reprezinta imposibilitatea barbatului de avea erectie sau de a mentine erectia suficient timp pentru a ajunge la orgasm. O astfel de persoana este numita...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul