Tratament boala zgarieturii de pisica

Boala zgarieturii de pisica este adesea autolimitanta, se poate remite de la sine. in alte cazuri, medicul stabileste formula terapeutica adecvata in functie de simptomatologia copilului.

Boala zgarieturii de pisica la copii

Boala zgarieturii de pisica la copii  Boala zgarieturii de pisica este o infectie bacteriana care se caracterizeaza prin inflamarea ganglionilor limfatici regionali (adenopatie). Ea este cauzata de o bacterie care este inoculata in corp prin zgarietura, linsul sau muscatura unei pisici. Cele mai multe cazuri de imbolnavire apar in randul copiilor. Afla cum o recunosti! Care este cauza bolii? Boala este cauzata de bacteria Bartonella henselae, care traieste in saliva pisicilor. Aceasta se regaseste in multe parti ale lumii. Insa puricii sunt cei care raspandesc bacteria intre pisici (si uneori si caini), desi nu exista dovezi care sa ateste ca acestia ar putea transmite bacteria direct la oameni. Care este perioada de...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul