Tratament atac panica

Identificarea cauzei atacului de panica este esentiala in stabilirea tratamentului. acesta are rolul de a reduce numarul si frecventa atacurilor, scade anxietatea si imbunatateste calitatea vietii.

Atacul de panica la copii

Atacul de panica la copii Copiii si adolescentii sufera adesea de atacuri de panica din cauza tensiunilor din familie sau din mediul pe care il frecventeaza. Ei pot experimenta in cadrul acceselor de panica sentimente ca teama, disconfort care pot fi reale sau pot fi doar parte a imaginatiei lor. Din pacate, acestia nu se descurca cu astfel de trairi si fac fata destul de greu atacurilor de panica. Copiii nu comunica mereu astfel de sentimente care-i incearca parintilor, in acest fel nivelul de stres crescand si mai mult. Alteori nici nu isi dau seama cu ce se confrunta si nu recunosc astfel de trairi. Ce este atacul de panica? Atacul de panica este un acces spontan de frica sau anxietate care da nastere unor...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul