Tocuri fetite riscuri

Copiii sub 12 ani nu ar trebui sa poarte deloc pantofi cu toc, insa exista din ce in ce mai multe mamici care fac acest lucru de la varsta de 3 ani.

Dorinta fetitelor de a purta tocuri

Dorinta fetitelor de a purta tocuri Toate fetitele au la un moment dat aceasta etapa in care vor sa isi imite mama in tot ceea ce face, dar mai ales in ce poarta. Reclamele si paginile de moda etaleaza un nou trend: fetitele-papusi cu aspect de doamna. Cu celebra Suri Cruise in paginile mondene, fetitele incep sa guste si sa doreasca din ce in ce mai mult astfel de accesorii. Sunt ele de incurajat sau nu la copii? Faptul ca micutele fete vor si ele un ruj, o oja sau pantofii cu toc ai tai nu trebuie sa te ingrijoreze. Este o etapa normala din dezvoltarea copiilor si reprezinta perioada de explorare si chiar identificare sexuala. Exista o tendinta a copiilor mici de a dori sa fie cat mai repede mari pentru a face...

Alte articole despre:  tocuri fetite


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul