Teste medicale mamici

Testele medicale speciale pentru femei au rolul de a depista din timp cancerul, diabetul si alte afectiuni care pot fi tratate daca sunt descoperite la timp.

Teste medicale de care orice mamica are nevoie

Teste medicale de care orice mamica are nevoie Realizarea testului medical potrivit la momentul oportun este cel mai important lucru pe care o femeie, dar mai ales o mamica il poate face. Nu foarte multe femei cunosc testele de screening obligatorii si au tendinta sa le omita din controalele lor regulate la medic. Testele de screening au rolul de a depista din timp cancerul, diabetul si alte boli care pot fi tratate daca sunt descoperite la timp. Mamografia Este una dintre cele mai importante si sigure metode de depistare timpurie a cancerului de san. Realizarea ei regulata creste substantial sansele de supravietuire pentru ca ea reuseste sa identifice forma bolii intr-un stadiu incipient, cand este curabila. Daca ai intre 20 si 30...

Alte articole despre:  sanatate femei prevenire cancer femei


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul