Terapie animale

Zooterapia, sau terapia cu animale de companie, consta intr-un program de interventii sau de ingrijiri pe care un terapeut le acorda pacientului sau, in prezenta sau cu ajutorul unui animal.

Terapie prin echitatie

Terapie prin echitatie Echitatia pare sa fie mai mult decat o simpla idee de relaxare si distractie pentru copii. Pe langa faptul ca sunt unii dintre cei mai buni prieteni ai oamenilor, caii au proprietati curative folosite in psihoterapie si fizioterapie pentru tratarea multiplelor afectiuni. Se stie deja ca terapia prin animale este una dintre metodele recomandate copiilor care sufera de autism. Afla ce calitati mai are terapia prin echitatie! Ce presupune terapia prin echitatie? Terpia prin cai se mai numeste si terapie prin echitatie, cabalina, ecvestra sau "reeducare prin echitatie". Ea foloseste instrumente pedagogice, emotionale si sociale prin care se stabilesc anumite relatii si implicatii ce au...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul