Tehnica satgiapo

Tehnica satgiapo este o metoda care te poate ajuta sa iti organizezi viata si sa depasesti problemele si piedicile emotionale din calea ta.

Ce este tehnica S.A.T.G.I.A.P.O.?

Ce este tehnica S.A.T.G.I.A.P.O.? Tehnica S.A.T.G.I.A.P.O. este o metoda care te poate ajuta sa iti organizezi viata si sa depasesti probleme si piedici emotionale din calea ta. Tehnica poate fi folosita de toate persoanele - de la copii la bunici – si ii ajuta sa aiba o viata mai frumoasa si mai linistita.   Aceasta metoda este prezentata in cartea psihologului Daniel Goleman numita "Inteligenta emotionala in educatia copiilor" si militeaza pentru importanta cruciala a emotiilor sau sentimentelor in dezvoltarea si educarea copilului. Cu multa rabdare, exercitiu si timp, tehnica S.A.T.G.I.A.P.O. poate fi "predata" si copiilor si, odata ce este implementata in sistemul lor de rezolvare a problemelor, vor deveni...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul