Tahicardia

Sarcina toxica (disgravidia)

Sarcina toxica (disgravidia) Sarcina toxica sau disgravidia este o afectiune care apare in primul trimestru de sarcina si afecteaza aproximativ 2% dintre femeile insarcinate. Perturbarea vine din modificarile aparute in organism dupa conceptie si aduce cu sine o serie de neplaceri care pun in pericol dezvoltarea fatului. Simptome Sarcina toxica se poate depista prin testele de sange care arata dezechilibrele din organismul mamei. De asemenea, un alt semn ca mama are sarcina toxica este pierderea vizibila in greutate.

Printre simptomele sarcinii toxice se numara o stare generala de rau, greturi proeminente si varsaturi, insomnii, oboseala, deshidratare, dureri abdominale, tahicardie si scaderi...

Tahicardia la copii

Tahicardia la copii Tahicardia reprezinta o crestere anormala a frecventei cardiace peste o valoare considerata normala in functie de varsta. Numarul batailor normale ale inimii pe minut difera la copii fata de adulti. Uneori tahicardia este normala si apare ca urmare a unor conditii de viata solicitante. Alteori, aceasta are cauze patologice si trebuie tratata de urgenta la medic.

Care este frecventa cardiaca normala la copii in functie de varsta?

1-2 zile - 123-159 bpm; 3-6 zile - 129-166 bpm; 1-3 saptamani - 107-182 bpm; 1-2 luni - 121-179 bpm; 3-5 luni - 106-186 bpm; 6-11 luni - 109-169 bpm; 1-2 ani - 89-151 bpm; 3-4 ani - 73-137 bpm; 5-7 ani -...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul