Supraestimarea copilului

Riscul de a cere de la copil mai mult decat trebuie, mai mult decat este capabil sa ofere este insa infinit mai mare. ai asteptari prea mari de la copilul tau?

Ai asteptari prea mari de la copilul tau?

Ai asteptari prea mari de la copilul tau? Studiile din ultimii ani arata faptul ca parintii pretind de la copiii lor mai mult decat acestia pot "duce". Mai exact, le cer sa isi stapaneasca emotiile asemenea unui adult, sa fie ambitiosi si sa invete mult, ba uneori chiar le impun un program strict, cu ore fixe de odihna sau de activitati. Nu avem oare asteptari prea mari de la micutii nostri? Iti subestimezi copilul? Daca ai asteptari prea mici, copiii le vor intruni usor si vor oferi foarte putin, considerand ca atat este suficient. Acela este targetul stabilit, deci nu trebuie sa faca eforturi mai mari decat atat sa dovedeasca faptul ca pot fi buni. Din pacate, aceasta atitudine dezvolta o mediocritate in copil care va fi dusa...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul