Simtul gustului la bebelusi

Simtul gustului la bebelusi este dezvoltat inca de la nastere. bebelusul simte inca din burtica mamei gustul dulceag al lichidului amniotic.

Educarea simturilor bebelusilor

Educarea simturilor bebelusilor Inca dinainte de a se naste, bebelusul tau incepe sa isi dezvolte simturile: nu vede, dar te aude si simte gustul dulceag al lichidului amniotic in care traieste acum. Dupa nastere, bebelusii pot fi asemanati cu un burete, "absorb" totul in incercarea de a cunoaste cat mai bine noua lume in care vor creste. Mirosul si gustul sunt deja dezvoltate in momentul nasterii, auzul se defineste complet la 1 luna, in timp ce vazul se dezvolta incet pana dupa varsta de 1 an. Mirosul Simtul mirosului este cel care se dezvolta cel mai devreme, inca de cand bebelusul este in burtica mamei. Chiar de la finele primului trimestru de sarcina, fatul poate simti mirosul alimentelor pe care le consuma...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul