Simptome pierdere sarcina

Simptomele unei pierderi de sarcina pot incepe cu crampe si sangerari, mergand pana la febra, organism slabit, sensatie de voma si dureri de spate.

Simptomele unei pierderi de sarcina

Simptomele unei pierderi de sarcina Pierderea sarcinii sau avortul spontan presupune incetarea vietii fatului inainte de cea de-a 20-a saptamana de sarcina, cele mai frecvente pierderi de sarcina inregistrandu-se in primele 12 saptamani de la conceptie. Conform statisticillor, 85% dintre femeile care pierd sarcina prima data, vor avea o sarcina sanatoasa a doua oara. Simptomele pierderii unei sarcini variaza. Pentru unele femei, primul semn al pierderii unei sarcini este acela de a avea sentimentul ca nu mai sunt insarcinate. Un alt semn al pierderii sarcinii il reprezinta crampele. Durerile pot fi minime sau maxime si, de cele mai multe ori, apar sangerari. Cantitatea acestor sangerari difera de la caz la caz, pot fi...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul