Simptome emotionale comportamentale spm

Informatii despre simptomele de ordin emotional si comportament asociate sindromului prementrual, cauzate de fluctuatiile hormonale din preajma instalarii menstruatiei.

Sindromul premenstrual (SPM)

Sindromul premenstrual (SPM) Conform studiilor 3 din 4 femei sufera de SPM sau sindromul premenstrual. Incepand cu jumatatea ciclului menstrual pana cu cateva zile inainte de menstruatie, femeile cu SPM se schimba atat pe plan fizic cat si pe plan emotional. Necontrolarea simptomelor acestui sindrom afecteaza calitatea vietii tot mai multor femei. Desi este o reactie fireasca a organismului, ea poate fi ameliorata printr-o multime de terapii medicamentoare, alimentare sau alternative. Specialistii spun ca sindromul premenstrual nu le afecteaza, de obicei, pe adolescente. Durerile premenstruale devin mai intense odata cu varsta si sunt cel mai puternice intre 30 si 40 de ani. Care este cauza sindromului? Aceasta...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul