Simptome adhd copii

Diferente in manifestarile ADHD la baietei si fetite

Diferente in manifestarile ADHD la baietei si fetite Simptomele ADHD se manifesta diferit la baietei fata de fetite. Cel putin asa spun specialistii, care sustin si ca deficitul de atentie este o afectiune care "prefera" sexul masculin. Tulburarea are 3 simptome majore pe baza carora este si diagnosticat de multe ori. Acestea sunt neatentia, impulsivitatea si hiperactivitatea. Afla cum se manifesta acestea in functie de sexul copilului! ADHD-ul sau deficitul de atentie este o tulburare comportamentala care se manifesta prin incapacitatea copiilor de a se concentra asupra anumitor sarcini care le sunt date. Acesta este considerat o problema medicala si un "defect" neurologic.
Simptomele ADHD-ului la fetite si baieti...

Hiperactivitatea la copii

Hiperactivitatea la copii Hiperactivitatea este unul dintre principalele simptome ale deficitului de atentie la copii (ADHD). Insa nu orice copil care e hiperactiv sufera de aceasta tulburare comportamentala. Asa cum nu orice prichindel mai agitat din fire este diagnosticat cu aceasta tulburare. Descopera in ce conditii apare hiperactivitatea la copii si ce poti face in acest sens! Ce este hiperactivitatea? Hiperactivitatea este considerata o tulburare impulsiva. Se mai numeste hiperkinesis. Se caracterizeaza printr-un nivel de activitate sau miscare fizica excesiva, fara un scop anume si care se desfasoara cu repeziciune. Este vorba de un nivel de activitate mai mare si mai intens decat al altor copii de aceeasi...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul