Urmareste-ne:

Sigilare dentara adulti

Sigilarea dentara nu este o procedura exclusiv destinata copiilor. adultii de toate varstele pot apela la aceasta metoda excelenta pentru prevenirea cariilor dentare!

Sigilarea dentara: tot ce trebuie sa stii

Sigilarea dentara: tot ce trebuie sa stii Intodeauna e bine sa eviti pe cat posibil consumul de alimente bogate in zahar, care duc la aparitia sau extinderea cariilor, dar acest obicei sanatos este adesea ignorat de multi oameni. Ei bine, exista o inventie excelenta care te va face sa mai uiti de restrictiile drastice de ciocolata sau alte dulciuri pe care le iubesti atat de mult. Metoda de sigilare dentara este una din cele mai moderne tehnici de preventie a cariilor, in special in cazul copiilor. Dr. Andra Custura, medic stomatolog la cabinetul Andra Smile, iti spune ce inseamna aceasta procedura, care sunt recomadarile principale si avantajele sau dezavantajele ei. Sigilarea dentara: ce inseamna? Sigilarea dentara se...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul