Semnificatie Pasti copii

Dincolo de oua rosii si iepuras, Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare religioasa a crestinatatii. Are o incarcatura spirituala deosebita si este indicat sa i-o transmiti si micutului tau, cat mai pe intelesul lui.

Semnificatia Pastelui pe intelesul copiilor

Semnificatia Pastelui pe intelesul copiilor Daca intrebi un copil ce este Pastele, probabil ca printre singurele raspunsuri pe care le vei primi se numara "atunci cand facem oua rosii" sau "cand vine iepurasul cu jucarii". Dincolo de aceste lucruri, Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare religioasa a crestinatatii. Are o incarcatura spirituala deosebita si este indicat sa i-o transmiti si micutului tau, cat mai pe intelesul lui. De Pasti sarbatorim in primul rand invierea lui Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu, i a treia zi dupa rastignire (in Joia Mare). Acesta este evenimentul fundamental al crestinismului. Este destul de dificil sa ii explici unui copil de cativa anisori de ce anume a fost crucificat Iisus Hristos si cum a...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul