Seminte in

Semintele de in sunt apreciate de mii de ani pentru propretatile curative. inul este o planta erbacee, care isi are orginea pe taramuri caucaziene. insa planta se cultiva si in romania pe suprafete foarte intinse.

Semintele de in sporesc fertilitatea cuplului

Semintele de in sporesc fertilitatea cuplului Semintele de in au proprietati remarcabile asupra sanatatii si in special asupra fertilitatii in cuplu. Uleiul obtinut din aceste seminte este benefic pentru aparatul reproducator feminin, avand rol de echilibrator hormonal, dar si pentru sanatatea spermatozoizilor barbatului. Combate infertilitatea si sporeste sansele de a concepe un bebe! Descriere Semintele de in sunt apreciate de mii de ani pentru propretatile curative. Inul este o planta erbacee, care isi are orginea pe taramuri caucaziene. Insa planta se cultiva si in Romania pe suprafete foarte intinse. Are o tulpina de 1 m si in varful ei creste o floare albastra. Fructul matur al plantei contine seminte ovale. Acestea au...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul