Screening auz nou nascuti

In primele saptamani dupa nastere, bebelusul va face mai multe teste si analize de rutina pentru a i se observa evolutia sanatatii. unul dintre acestea se refera la evaluarea auzului si se numeste screening.

Testarea (screening-ul) auzului la nou-nascuti

Testarea (screening-ul) auzului la nou-nascuti In primele saptamani dupa nastere, bebelusul va face mai multe teste si analize de rutina pentru a i se observa evolutia sanatatii. Unul dintre acestea se refera la evaluarea auzului nou-nascutilor, la abilitatea lor de a percepe anumite sunete care mai tarziu il vor ajuta la dezvoltarea limbajului. Afla ce trebuie sa stii despre screening-ul auzului la nou-nascuti! De ce au nevoie nou-nascutii de screening al auzului? Un numar relativ mic de copii se nasc cu probleme auditive, ceea ce inseamna ca acestia nu aud sunetele asa cum trebuie. Un test de screening special poate detecta aceste probleme la scurt timp dupa nastere. Detectarea cat mai rapida a acestora este vitala pentru...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul