Scor apgar sanatate copil

Scorul apgar este o metoda simpla si eficienta folosita pentru evalua sanatatea nou-nascutului si pentru a determina daca are nevoie sau nu de tratament imediat.

Indica scorul Apgar probleme de sanatate viitoare ale nou-nascutului?

Indica scorul Apgar probleme de sanatate viitoare ale nou-nascutului? Scorul Apgar este o metoda simpla si eficienta folosita pentru evalua sanatatea nou-nascutului si pentru a determina daca are nevoie sau nu de tratament imediat. Este prima nota pe care o primeste copilul tau. Exista voci si teorii care sustin ca scorul sau nota pe care bebelusul o primeste la nastere poate prezice si starea de sanatate viitoare a lui.
Scorul Apgar si evaluarea starii de sanatate a nou-nascutului Acest scor are rolul de a evalua sanatatea copilului imadiat dupa nastere. Medicii reusesc sa identifice rapid, in primele momente de dupa nastere, daca bebelusul are nevoie de ingrijiri medicale evaluand urmatorii itemi:   ritmul...

Scorul Apgar, nota bebelusului imediat dupa nastere

Scorul Apgar, nota bebelusului imediat dupa nastere Scorul Apgar este o metoda simpla si eficienta pentru a masura sanatatea nou-nascutului si de a determina daca acesta are sau nu nevoie de un tratament rapid. Aceasta metoda este rapida, nedureroasa si nu in ultimul rand, linistitoare. De fapt, doctorul o sa analizeze bebelusul si nici nu o sa ai timp sa realizezi. Majoritatea bebelusilor se gasesc in stare buna de sanatate, iar daca bebelusul tau nu va avea nevoie de ajutor medical, vei sti imediat. Procedura este o parte din rutina procesului de nastere inca din anul 1952, din timpul anestezistului Virginia Apgar, care a inventat-o. Cum se stabileste scorul Apgar? La un minut, iar apoi la cinci minute dupa nastere, bebelusului tau ii...

Alte articole despre:  scor apgar


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul