Scarlatina sarcina

Scarlatina este o infectie contagioasa care poate pune probleme in sarcina. femeile insarcinate sunt rar expuse acestei afectiuni, insa trebuie sa stie cum sa evite infectia, la ce sa fie atente si ce sa faca daca sunt expuse.

Scarlatina in sarcina poate influenta dezvoltarea bebelusului?

Scarlatina in sarcina poate influenta dezvoltarea bebelusului? Scarlatina este o infectie contagioasa care poate pune probleme in sarcina. Este cauzata de un streptococ si este o afectiune mai raspandita in randul copiilor. Se manifesta printr-o infectie si iritatie la nivelul gatului si daca este lasata netratata este mortala. Femeile insarcinate sunt rar expuse acestei afectiuni, insa trebuie sa stie cum sa evite infectia, la ce sa fie atente si ce sa faca daca sunt expuse. Care sunt cauzele scarlatinei in sarcina? Scarlatina este o boala contagioasa cauzata de streptococul beta-hemolitic de grup A. Ea se transmite prin contactul direct cu o persoana infectata sau prin intrarea in contact cu produse personale sau de igiena ale acestuia. Ea este...

Alte articole despre:  scarlatina infectii sarcina


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul