Scadere ponderala copii

Copilul mic trebuie intotdeauna sa ia in greutate, nicidecum sa slabeasca. orice scadere in greutate (fara o explicatie plauzibila) trebuie semnalata pediatrului.

Copilul care nu ia in greutate, cauze si solutii

Copilul care nu ia in greutate, cauze si solutii Urmezi toate indicatiile medicilor, ii dai sa manance sanatos, ai integrat in meniu si gustarile, dar constati ca micutul tau nu ia in greutate sau acumuleaza foarte putin intr-un timp indelungat. Stii deja ca diminuarea apetitului in timp la copii mici este normala, dar si scaderea in greutate? Trebuie sa iti faci griji daca copilul nu ia in greutate? Poate ca da! Totusi, trebuie sa retii ca exista perioade din viata unui copil in care greutatea stagneaza sau este influentata de anumite evenimente din viata sa. Atunci cand sunt bolnavi de exemplu, unii copii slabesc si apoi greutatea stagneaza o perioada, dupa care recupereaza imediat kilogramele pierdute. Unele evenimente stresante din...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul