Sarcina la peste 30 de ani

Prea tarziu pentru a deveni mama? Stii care este varsta considerata prea inaintata pentru conceptie?

Prea tarziu pentru a deveni mama? Stii care este varsta considerata prea inaintata pentru conceptie? In ziua de azi momentul conceptiei este amanat de cele mai multe femei, din varii considerente. Cele mai multe tin de partea financiara. Multe femei cauta sa se afirme in plan profesional mai intai, in vreme ce altele au legatura cu maturitatea persoanelor, si cu faptul ca relatiile par sa se degradeze tot mai repede. Care este varsta considerata prea inaintata pentru conceptie? Medicii sustin ca dupa varsta de 35 de ani o sarcina este predispusa la mai multe riscuri decat una obtinuta inainte de aceasta varsta. Lumea de azi pare o lume a extremelor, ori devin mame copile mult prea necoapte, ori femeile amana sarcina cat mai mult posibil, ajungand chiar in situatia de a nu o mai obtine...

Alte articole despre:  sarcina la peste 40 de ani

Riscurile sarcinii la 20, 30 si 40 de ani

Riscurile sarcinii la 20, 30 si 40 de ani Riscurile sunt prezente in orice sarcina, oricat de sanatoasa esti. Varsta este un factor care poate influenta riscurile dintr-o sarcina, independent de alte probleme. In timp ce intre 20 si 30 de ani acestea sunt mai mici, de la 30 de ani in sus pericolele sarcinii sunt mai pronuntate, iar gravida si le asuma constient. Riscurile sarcinii la 20-30 de ani Perioada cuprinsa intre 20 si 24 de ani este cea mai fertila. La aceasta varsta exista cele mai multe sanse sa ramai gravida si sa ai o sarcina sanatoasa. Totusi, pericolele exista si isi fac resimtita prezenta atat in sanatatea emotionala, cat si in cea fizica.

La 20 de ani, gravidele risca sa manifeste cele mai multe...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul