Sanse de a avea gemeni

La nivel global, sansele de a avea gemeni in epoca contemporana sunt de 3%. chiar daca nu este un procent satisfacator sau foarte mare, sa stii ca sansele actuale sunt mai mari decat erau in anii '80, cand erau cu mult sub acest procent.

Care sunt sansele sa am gemeni?

Care sunt sansele sa am gemeni? Sarcina gemelara nu este atat de frecventa, insa existe factori care influenteaza aparitia ei.De cand afli ca esti insarcinata nu faci decat sa vorbesti de bebelusul tau. Esti curioasa ce sex are, ce nume ii vei pune, cum va arata etc. Insa la un moment dat, din senin, te izbeste un gand: daca nu e un bebelus, ci sunt mai multi in burtica? Afla care sunt sansele sa ai gemeni! Ce spun statisticile? La nivel global, sansele de a avea gemeni in epoca contemporana sunt de 3%. Chiar daca nu este un procent satisfacator sau foarte mare, sa stii ca sansele actuale sunt mai mari decat erau in anii '80, cand erau cu mult sub acest procent. Factori care influenteaza aparitia sarcinii...

Alte articole despre:  sarcina gemelara gemeni fraternali sarcina


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul